top of page

Gedaan met mei, op naar juni.

Op 26 mei stond er weer een wedstrijd op de planning, we trokken deze keer naar Stekene. Met 5 ingeschreven maar uiteindelijk maar met 4 gelopen. Luca moest forfait geven door ziekte maar ik ben ervan overtuigd dat hij snel terug op de piste zal staan!


3 dames beten de spits af, Frone en Siska gingen verspringen en Maïté ging naar hockeybal.

Siska verbeterde haar record naar 2,91 en Frone kwam dicht in de buurt maar beide hadden wat last met de wind en de aanloop kwam niet altijd goed uit. Ook Maïté moest wat wennen aan de wind en behaalde 25,43m op hockey. Nu ze wat gewend waren aan de mooie nieuwe piste en de duidelijk aanwezige wind gingen onze dames naar Kogel en 60m. Maïté verbeterde haar record met 8 honderdste en finishte mooi 4de in een tijd van 9.38. Ook in Kogel van onze miniemen sneuvelde een record. Na een verre maar toch 0 poging van Siska behaalde ze in haar laatste beurt toch een persoonlijk record van 6m26, bijna een halve meter verder! Frone had wat last van haar lies na het verspringen maar gooide toch een mooie 3m93. Ondertussen was ook onze laatste pupil aangekomen. Startende met verspringen haalde Mathis net geen persoonlijk record met 3m62, maar ook hier speelde de wind wat parten. Ondertussen behaalde Maïté ook een 2de persoonlijk record, ze stootte haar kogel 6m14 ver. Onze miniemen waagde zich al laatste nummer opnieuw aan een 150. Siska liep deze uit in een tijd van 26,94 en Frone in 24,82. Proficiat dames!

Mathis behaalde uiteindelijk nog 2 podiumplaatsen. Hij werd 2de op de sprint in een tijd van 8,84 en werd 3de bij hockeybal met een worp van 34,80. Proficiat!2 dagen later besloot Maïté om eens richting Brussel te gaan en een kleine vierkamp mee te doen. Ze werd 7de in de totaal uitslag. Ze had 3x een persoonlijke record: ze liep de 1000m in 4:05.48, gooide haar discus 11m60 ver en sprong ook 1,10m hoog. Op De 60 evenaarde ze haar net nieuwe record in een tijd van 9.39.


Wij kijken al uit wat juni te brengen heeft aan nieuwe persoonlijke records!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page