• Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • Google+ Basic Black

© 2023 by AC Sparta Laarne. Proudly created with Wix.com

October 11, 2019

Op zaterdag 2 November gaat de 93ste Schaal De Booser door op de terreinen van het Don Bosco College in Zwijnaarde. Schaal de Booser is de oudste veldloop van het land. Laat ons met zoveel als kan deelnemen aan deze wedstrijd georganiseerd door onze moederclub. Wie interesse heeft om te gaan laat het tijdig weten zodat we jullie voldoende kunnen informeren.  Gelieve 1u voor aanvang van de wedstrijd aanwezig te zijn. 

October 7, 2019

Zaterdag 5 oktober hebben we onze eerste ouder-atleet dag gehouden. Ondanks de frisse temperaturen waren de weergoden ons goed gezind. Dank aan Lesley en Lieselotte om dit te organiseren, iedereen kijkt nu al uit naar een vervolg op deze dag en de hilarische obstakel run.

Aan de moedige deelnemers: zo fijn dat jullie de uitdaging aangingen en het best van jullie zelf gaven!  Het heeft de wedstrijd en leute gemaakt!

Aan alle helpers van vandaag: bedankt om jullie steentje bij te dragen. Dat was zo welkom en onmisbaar. Zonder vrijwilliger...

September 30, 2019

Eén maal per jaar verzamelen de beste Belgische jeugdatleten in Nijvel.
Ook dit jaar was er een mooie delegatie van de partij met Alys, Ine, Camille, Luka, Alexander, Storm en Bas.
Bij vele atleten zie je dat op het einde van het seizoen het vet een beetje van de soep is, maar dat was niet het geval bij onze atleetjes. Allen die bij coach Tim trainen, sloten de dag en seizoen af met minstens 1 pr en/of finaleplaats. Proficiat!

De dag begon 2x goed met de aflossingen waarin we telkens voor 50% vertegenwoordigd werden. Beide teams wisten...

September 17, 2019

Het afgelopen weekend waren onze atleten op vele fronten actief. Er was op zaterdag activiteit in Oordegem, de finale van de BVV voor de jongens in Tienen én het ganse weekend het BK cad/schol in Moeskroen.

Op het Belgisch kampioenschap deden de 3 meisjes het méér dan top!

We hoopten stiekem om voltallig aan de finale van de 300h te mogen deelnemen en dat lukte.
In wat de speaker aankondigde als de meest hoogstaande finale uit de Belgische atletiekgeschiedenis op dat nummer, slaagden we er toch maar in om met 3 van de 8 finalistes aan d...

June 27, 2019

Morgen is het de laatste training voor de start van de zomer vakantie.

Zij die aanwezig zijn worden nog verrast met iets lekkers om de eerste helft van het jaar af te sluiten.

Gedurende de maand juli en de eerste 14 dagen van augustus is er geen training. Wij zien elkaar terug op woensdag 21 augustus om 16u tot 17u of vrijdag 23 augustus van 17u30 tot 19u .

Nog een prettige vakantie en tot in augustus.

De trainers, het bestuur en de voorzitter,

May 20, 2019

Dit weekend hadden Yelena Boone en Amélie Sonneville de eer en het genoegen om te mógen deelnemen aan de interclub voor de vrouwen. Ik leg wel degelijk de nadruk op mógen want als je cadet bent, ben je eigenlijk de benjamin van het gebeuren en dan is dit toch een hele uitdaging en mooie bevestiging van hun kwaliteiten. Hun concurrentes zijn soms wel 10 jaar ouder en vooral hun frêle lichaampjes vielen licht uit tov die meer ervaren atletes. Achteraf gezien hebben ze hun plaatsje dubbel en dik verdiend en vielen ze (zoals te verwachten...

May 7, 2019

Het zijn drukke tijden voor onze atleten en trainers. De ene BVV na de andere in de traditionele maanden april en mei. Een periode ook waarin de vogels hun ei leggen en alles onder een lentezonnetje begint te priemen. Niks daarvan dit weekend. Alweer regen, wind en zelfs hagel. Maar tegen onze zin doen we het niet en de atleten laten er ook de moed niet bij zakken. 

Integendeel!

Laat ons deze keer maar eens beginnen met de jongens want die wisten de BVV dit jaar alweer te winnen. Voor de vierde keer op een rij de beste club van Vlaander...

April 30, 2019

Dit seizoen deden we het bewust wat rustiger aan na de winter. Effe het hoofd leeg maken en het lichaam de nodige rust gunnen kan deugd doen. 
Vandaar dat afgelopen weekend voor velen de eerste zomerwedstrijd op het programma stond. Alhoewel, van zomer was niet veel sprake. Guur herfstweer zou ik het eerder noemen met een harde tegenwind, af en toe regen en vooral ook koud. Geen ideale omstandigheden om in te presteren.

Die omstandigheden zorgden er wel de eerste keer voor dat onze tent zusterlijk naast die van Gent stond. Een succes e...

Please reload

Featured Posts

Uitslag Steentjesjogging 2016

May 21, 2017

1/3
Please reload

Recent Posts

October 7, 2019

September 30, 2019

September 17, 2019

Please reload

Archief
Please reload