Update Covid-19 (13.05.20): Opstart training vanaf cadetten (2006 en ouder)

May 16, 2020

 

Aan alle atleten, atleetjes en hun ouders,

 

We mogen opnieuw in groep sporten maar niet zonder rekening te houden met de beslissingen van de Nationale Veiligheidsraad (13 mei 2020), de richtlijnen van de VAL (15mei 2020) en de richtlijnen van de lokale overheid. 

 

Vanaf 18 mei worden de trainingen hervat vanaf de leeftijdscategorie cadet (2006 en ouder).

We bekijken het week per week en trachten ook de trainingen voor de jongste atleten zo snel mogelijk op te starten. Helaas kunnen we niet allemaal samen herbeginnen, daarvoor is de piste te klein en voetbal terrein C nog niet beschikbaar.  Ook in het onderwijs is een gedeeltelijke opstart een realiteit.

 

Op de atletiekaccommodatie De Veldmeersen kunnen we trainen in 3 groepen van maximum  20 personen en dit steeds onder leiding van een trainer. Eens een groep van 20 is samengesteld moeten die atleten steeds in dezelfde groep trainen. Ze kunnen dus niet in andere groepen aansluiten. De trainers hebben de groepen samengesteld en zij zullen jullie ook op de hoogte brengen wie in welke groep zit en wanneer jouw groep  zal trainen. 

 

Het zal wennen zijn voor iedereen, tot nu toe zijn we er vrij goed in geslaagd om de vele restricties op te volgen, wat merkbaar is aan de positieve resultaten. Als we nu verder de regels kunnen blijven volgen, staat er ons misschien nog wel een sportieve zomer te wachten, ook al zal het er een zijn met een aantal beperkingen…

 

Geert Van de Voorde

Voorzitter AC Sparta Laarne 

Please reload

Featured Posts

Uitslag Steentjesjogging 2016

May 21, 2017

1/3
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • Google+ Basic Black

© 2023 by AC Sparta Laarne. Proudly created with Wix.com