top of page

Update Corona Covid 19: vanaf 29 oktober zijn alle trainingen tot nader order geannuleerd.

Beste atleten, Beste ouders, grootouders en vrienden,

Beste trainers,


Waar we al een tijdje voor vreesden is realiteit geworden. De nieuwe tweede corona-golf, noopt de overheid (federaal, Vlaams en lokaal) tot het nemen van steeds strengere maatregelen, die u ongetwijfeld de voorbije weken/dagen in de media heeft kunnen volgen. Dinsdagavond werden er strengere Vlaamse richtlijnen/regels afgekondigd, die een grote impact hebben op de sportbeoefening in al zijn facetten. Die Vlaamse coronamaatregelen gingen in vanaf middernacht (29/10 om 00u00).

GEMEENTELIJKE BIJKOMENDE MAATREGELEN: De interne crisiscel van Laarne kwam woensdagmiddag opnieuw samen. Zij wil vooral de volksgezondheid voorop stellen en het virus zo snel mogelijk bestrijden. Want ook in onze gemeente zijn er heel wat positieve gevallen. Daarom werd ondermeer beslist dat de sporthal Veldmeers dicht gaat vanaf donderdag 29 oktober en dit “tot nader orde”. Dit betekent dat met onmiddellijke ingang alle atletiek trainingen zijn opgeschort.


Volg de verdere ontwikkelingen met betrekking tot de trainingen op Facebook en op de onze site.

Wij rekenen alvast ook op jullie begrip  voor deze drastische, doch noodzakelijke beslissing. En hopen jullie allen , zodra dit opnieuw mogelijk is, terug te kunnen ontmoeten op één van de volgende trainingen.


Comments


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page