top of page

UPDATE COVID-19 (01.05.2020): alle trainingen uitgesteld tot 18 mei 2020.

Zoals iedereen weet komt het kernkabinet op geregelde tijden samen om nieuwe regels en afspraken bekend te maken. Zo wordt het mogelijk om terug te tennissen, etc.. , echter met een beperking op het aantal personen. Gelukkig kunnen en mogen we nog bewegen in openlucht, maar groepstrainingen zijn nog even verboden. Hierdoor verandert er voor ons op dit ogenblik zeer weinig.

Dit betekent dus dat :

- alle trainingen voor de jeugd worden afgelast tot en met maandag 18 mei 2020.

- alle deelnames aan (jeugd)wedstrijden en sportkampen worden afgelast, zowel

competitief als recreatief en dit tot en met 1 juni 2020. - 25ste Steentjesjogging 16 mei 2020 : het bestuur van AC Sparta Laarne heeft beslist om de 25ste Steentjesjogging die zou doorgaan op zaterdag 16 mei te annuleren.

Intussen zal de situatie verder worden opgevolgd en zullen verdere ontwikkelingen snel gecommuniceerd worden via deze weg en Facebook.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page