top of page

UPDATE (03.04.2020) CORONA-VIRUS COVID-19: alle trainingen worden afgelast.

Intussen is het CORONAVIRUS COVID-19 door het WHO erkende als een pandemie. In het belang van alle atleten, atleetjes, trainers en hun familieleden werd beslist, in nauw overleg met het bestuur van AC Sparta Laarne en het bestuur van KAAG, om alle activiteiten voorlopig stop te zetten.

Ook gaan vanaf 13 maart de sporthal veldmeers en de outdoor sportterreinen dicht. Zie mededeling :

"Beste,

Het schepencollege heeft zopas enkele nieuwe maatregelen genomen in de strijd tegen het Coronavirus. Deze impliceren ondermeer ook een sluiting van sporthal Veldmeers en alle outdoorsportterreinen vanaf vrijdag 13 maart tot en met zondag 19 april ! Gelieve akte te nemen van dit persbericht en dit ook te verspreiden bij al uw clubleden, medewerkers en alle betrokkenen.

Met sportieve groeten,Peter Van Den Noortgate " Dit betekent dus dat :

- alle trainingen worden afgelast tot en met zondag 19 april 2020.

- alle deelnames aan (jeugd)wedstrijden en sportkampen worden afgelast, zowel

competitief als recreatief en dit tot zondag 10 mei 2020. - 25ste Steentjesjogging 16 mei 2020 : het bestuur van AC Sparta Laarne heeft beslist om de 25ste Steentjesjogging die zou doorgaan op zaterdag 16 mei te annuleren.

Intussen zal de situatie van minuut tot minuut opgevolgd worden en zullen verdere ontwikkelingen snel gecommuniceerd worden via deze weg en Facebook.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page