top of page

LoLa4life 2.0.

Aan alle atleetjes, ouders en sympathisanten,

Graag wil we toch even reclame maken voor volgend evenement, georganiseerd door de club “Veldmeersrunners” (met als trekker Danny Clincke), samen met een club uit Lochristi:

Na 2017 komt er een tweede versie van LoLa4life2.0. In dit concept wordt op 21 december 2019 een loop- wandelevent georganiseerd in het kader van de 'Warmste Week'. Je kan kiezen welke afstand je loopt of wandelt (keuze van 3 tot 42 km). Er zijn ook verschillende instapplaatsen.

Dit is niet enkel een sportieve happening maar ook ideaal voor teambuilding van onze leden, bestuur, coaches en sponsors.

Geen enkele moeite is gespaard om op alle stopplaatsen proviand en/of animatie te voorzien. Deze tocht die door acht gemeenten loopt (waar men gedeelten kan van lopen of wandelen of ook volledig natuurlijk) zal voor sfeer en gezelligheid zeker een 10 krijgen!!!

Het goede doel - dat "de Veldmeersrunners" voor Laarne steunen - is OIGO. De mensen van de gemeente Lochristi werken voor Koester (Kinder Kankerfonds).

Inschrijven (en info vinden over de stopplaatsen en parcours) kan je op www.bloggen.be/runningdanny.

Bij vragen kan je gerust een mail sturen naar lola4life2.0@gmail.com

AC Sparta Laarne steunt dit initiatief. We hopen dan ook op veel lopers en/of wandelaars die hier aan deelnemen, van onze club.

.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page