top of page

KAAG indoormeeting Trakks

Op zaterdag 7 december gaat de tweede indoormeeting van het seizoen in de topsporthal van start, de KAAG indoormeeting Tracks.

Atleetjes (ben, pup, min) die wensen deel te nemen gelieve een 1 uur voor de start van het eerste nummer aanwezig te zijn. Geef morgen op de training door aan Geert wie wenst deel te nemen. Trainers uit Laarne zullen aanwezig zijn om jullie te begeleiden.

Vergeet vooral het volgende niet: het nieuw VAL-startnummer 2019-2020, loopuitrusting en spikes (6mm). Voor wie het de eerste keer is, vergeet je loopschoenen niet en je T-shirt van AC Sparta Laarne. Voorzij die nog geen nummer hebben graag morgen laten weten of je deelneemt, dan kunnen we vrijdagavond nog jullie dagnummer aanvragen. Is ook mogelijk om dit ter plaatse te regelen.

Succes gewenst en tot zaterdag middag.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page