top of page

VITA eindejaarsmeeting 22.12.2018


Op zaterdag 22 december wordt de 1ste van 2 indoormeetings voor de jeugd georganiseerd in de topsporthal aan de Blaarmeersen te Gent.

De eerste wedstrijden starten om 9u30. Gelieve minimum 1 uur voor aanvang van je gekozen wedstrijd aanwezig te zijn voor de gezamenlijke opwarming.

Info voor nieuwe jonge enthousiastelingen:

Je zou graag eens aan een wedstrijd deelnemen, maar je weet niet wat je allemaal kan verwachten? Licht je trainer in als je wil deelnemen. Volg onze Facebook of de de site van AC Sparta Laarne voor info met betrekking tot de wedstrijdprogramma's. Meestal zijn er trainers van AC Sparta Laarne of de moederclub KAAG aanwezig. Wie nog geen officieel wedstrijdnummer heeft, kan steeds lopen met een dagnummer, aan te vragen op het secretariaat van de organiserende club tijdens de wedstrijd. Heb je de wedstrijdmicrobe te pakken, kan KAAG een officieel nummer aanvragen. Meer info bij je trainer of club verantwoordelijke. Neem een kijkje op de website van de organiserende club: daar vind je informatie over het uurschema, de bereikbaarheid, toegangs- en deelnamegelden. Neem je officiële wedstrijdkledij mee als je die hebt of je trainingsT-shirt van de club. Spikes zijn handig, maar niet verplicht. Als dit jouw eerste wedstrijd is, kun je gerust met sportschoenen deelnemen.

De tweede wedstrijd tijdens de kerstvakantie gaat door op 29 december 2018. Later hier meer info over.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page