top of page

SPARTA LAARNE FOR LIFE

Wat?

We doen mee aan de warmste week van Music for life en zamelen geld in voor VZW Het Berrefonds door zuivelpakketjes te verkopen aan 5 euro/stuk

Er worden zakjes gevuld met daarin Inex producten: 1/2 l melk, 1/2 l chocomelk, 1/2 l aardbei-kers drank, een vanille flan, een choco flan, een zakje met 2 koekjes en nog een brikje chocomelk.

Waarom?

Een gezin binnen AC Sparta Laarne heeft tot 2 keer toe het verlies moeten verwerken van hun kindje. Een zware en donkere periode dat dit gezin wist door te komen met behulp van VZW Het Berrefonds.

Deze VZW biedt door een herinneringskoffer/koesterdoos de nodige steun en nazorg aan ouders, broers en zussen die geconfronteerd word

en met het verlies van een kindje. (www.berrefonds.be). Wij willen met deze actie Luc en Katrien een warm hart toedragen en dit project steunen!

Hoe en Waar?

De actie loopt van vrijdag 26 oktober tot en met vrijdag 14 december. Elke vrijdag vinden jullie ons kort voor en na de trainingsuren op de sportterreinen, we zullen ook al aanwezig zijn op de KAAGent indoor meeting op 9 december. We houden jullie op de hoogte van verdere acties.

MET DE AANKOOP VAN DIT ZUIVELPAKKET ZET U MEE UW SCHOUDERS ONDER ONZE ACTIE! DANK U WEL!

Het AC Sparta Laarne team

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page