top of page

Clubrecord miniemen meisjes: Camille springt verder als ooit tevoren

Eerder dit seizoen hadden we reeds een verbetering van het CR hoogspringen en dit weekend was het de beurt aan het verspringrecord om te sneuvelen. Aan het “grote” publiek ging het misschien een beetje verloren, maar de blauw-witte supporters die in de buurt van de zandbak vertoefden, zullen het wél gehoord en gezien hebben.

Op 21/02/2009 schreef Nenah De Coninck met een sprong van 4m78 haar naam bij in de clubgeschiedenis. Bijna dag op dag 9 jaar later is er een nieuwe pagina aan toegevoegd door Camille Sonneville. Na een lang verhoopte sprong van 4m80, kwam Camille onbewogen uit het zand gekropen en gunde de omstaanders geen blik. Gefocust? Innerlijke blijdschap? Geen idee. Ik weet wel dat papa Jürgen héél wat meer emoties toonde en zijn portemonnee na de traktatie hetzelfde gevoel had. Leeg én om bij te wenen.

En het straffe is: Camille is nog maar eerstejaars miniem en kan dus hopelijk het komende jaar nog veel groeien en haar horizon proberen verleggen naar de magische 5m grens.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page