April 30, 2019

Dit seizoen deden we het bewust wat rustiger aan na de winter. Effe het hoofd leeg maken en het lichaam de nodige rust gunnen kan deugd doen. 
Vandaar dat afgelopen weekend voor velen de eerste zomerwedstrijd op het programma stond. Alhoewel, van zomer was niet veel sprake. Guur herfstweer zou ik het eerder noemen met een harde tegenwind, af en toe regen en vooral ook koud. Geen ideale omstandigheden om in te presteren.

Die omstandigheden zorgden er wel de eerste keer voor dat onze tent zusterlijk naast die van Gent stond. Een succes e...

April 24, 2019

Volgens Wikipedia: “Tripel is een zwaar bovengistend bier, met een hergisting op fles. De kleur varieert tussen blond en amber. Hij heeft meestal een sterke moutige en/of hopbittere smaak. Tripel heeft een alcoholpercentage van 7 tot 10%. Het hoge percentage komt niet noodzakelijk uit de hoeveelheid graan, er wordt eventueel suiker (in de vorm van glucose) toegevoegd om het hoge alcoholpercentage te bereiken. Kenmerkend voor een tripel is ook vaak een hoger koolzuurgehalte.”


Het toeval wil dat ik best wel af en toe een goede Tripel lu...

April 22, 2019

Aan alle liefhebbers, joggers, atleten en atletes.

Op zaterdag 25 mei gaat onze jogging voor de 24ste keer door op het vertrouwde parcours aan de sporthal, Leeweg te Laarne. 

Door wegenwerken in Laarne is de sporthal voor en tijdens de jogging enkel te bereiken via de Korte Meir en de Leeweg. We houden jullie op de hoogte indien dit als nog zou wijzigen.

April 16, 2019

Trainingen gedurende de laatste paasweek en volgende:

WOENSDAG 17 APRIL - GEEN TRAINING - PAASVAKANTIE

VRIJDAG 19 APRIL - GEEN TRAINING - PAASVAKANTIE

WOENSDAG 24 APRIL - GEEN TRAINING - SCHOLENVELDLOOP te LAARNE

VRIJDAG 26 APRIL - TRAINING

WOENSDAG 1 MEI - GEEN TRAINING - FEESTDAG

VRIJDAG 3 MEI - TRAINING

Tot op één van de volgende trainingen  en nog aangename feestdagen.

De trainers

Please reload

Featured Posts

Uitslag Steentjesjogging 2016

May 21, 2017

1/3
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archief
Please reload

  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • Google+ Basic Black

© 2023 by AC Sparta Laarne. Proudly created with Wix.com