December 27, 2018

Op zaterdag 29 december zijn we als club aanwezig op de 8ste STAX indoormeeting ( Cedric Van Branteghem -meeting). Het jeugdprogramma start om 9u30, het programma voor de cadetten en ouder om 13u15.

Als er jeugd atleten willen deelnemen, gelieve Tim voor de miniemen (info@bittgit.be) of Geert voor de benjamins-pupillen te verwittigen (acspartalaarne@telenet.be).  

Tot op de meeting van zaterdag. Gelieve zeker 1 uur voor de start van je eerste nummer aanwezig te zijn in de Topsporthal (aan de Blaarmeersen) te Gent.

December 19, 2018

Op zaterdag 22 december wordt de 1ste van 2 indoormeetings voor de jeugd georganiseerd in de topsporthal aan de Blaarmeersen te Gent. 

De eerste wedstrijden starten om 9u30. Gelieve minimum 1 uur voor aanvang van je gekozen wedstrijd aanwezig te zijn voor de gezamenlijke opwarming. 

Info voor nieuwe jonge enthousiastelingen:

Je zou graag eens aan een wedstrijd deelnemen, maar je weet niet wat je allemaal kan verwachten?  Licht je trainer in als je wil deelnemen. Volg onze Facebook of de de site van AC Sparta Laarne voor info me...

December 9, 2018

Het indoorseizoen ging dit weekend van start in de Topsporthal.
Voor velen de start van het zoveelste seizoen en voor sommigen de start van een hopelijk veel belovende atletiekcarrière.

Bij de allerjongsten een aantal nieuwe gezichten… Met Maité, Luna, Jacob, Abel en Tuur waren er vijf benjamins  uit Laarne aanwezig. Bij de meisjes twee zeer gedreven jonge dames die er beiden voluit voorgaan. Maité wierp de kogel 5m13, sprong 2m70 ver en liep de 60 meter in 10’78. Luna wierp de kogel 4m11, sprong 2m44 ver en liep de 60 meter in 10’81....

December 5, 2018

Komende zaterdag 8 december schiet onze moederclub KAAG het drukke indoor seizoen in gang.

Wie geïnteresseerd is om aan deze wedstrijd deel te nemen laat het nu vrijdag weten aan jullie trainer of trainster.

  

Via onderstaande link vinden jullie reeds het uurrooster:

KAAG indoor Trakks 8 dec 2018

 

Gelieve minimum 1 uur voor de aanvang van jullie wedstrijd aanwezig te zijn.

Please reload

Featured Posts

Uitslag Steentjesjogging 2016

May 21, 2017

1/3
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archief
Please reload

  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • Google+ Basic Black

© 2023 by AC Sparta Laarne. Proudly created with Wix.com