February 25, 2018

Nadat we de voorbije jaren verwend werden qua locatie van het Belgische kampioenschap in Wachtebeke, mochten we dit jaar naar Brussel trekken.
Als je dagelijks het traject doet voor je woon-werk verplaatsing, dan vloek je wel effe. Maar je hoopt ook dat het in het weekend wel zal meevallen. Niet dus… Vertrok je niet bij het krieken van de dag, dan stond je al vanaf de ring in de file.


Iets met huizen, iets met fietsen en echte loopsport op een zakdoek, dat is misschien iets van het goede te veel.


Weinig interesse van de blauw-witte at...

February 20, 2018

Eén van de evenementen van het jaar is de aflossingsmeeting van KAAG.

Met 19 Laarnse atleten waren we aanwezig op de meeting van onze moederclub, tot grote tevredenheid van trainers en ondergetekende.

De individuele prestaties van iedereen zijn te vinden op de site http://results2.toastit-live.be/home  . Toch wil ik onze jongste telg van de club even vermelden. Voor Luca Coppens was het zijn eerste wedstrijd. Hij liep de 60 m in 10.58 en sprong 2m 82 ver.

Iedereen vermelden lukt me niet maar jullie kunnen met volle teugen nagenieten via...

February 20, 2018

Eerder dit seizoen hadden we reeds een verbetering van het CR hoogspringen en dit weekend was het de beurt aan het  verspringrecord om te sneuvelen.
Aan het “grote” publiek ging het misschien een beetje verloren, maar de blauw-witte supporters die in de buurt van de zandbak vertoefden, zullen het wél gehoord en gezien hebben.

Op 21/02/2009 schreef Nenah De Coninck met een sprong van 4m78 haar naam bij in de clubgeschiedenis. Bijna dag op dag 9 jaar later is er een nieuwe pagina aan toegevoegd door Camille Sonneville.
Na een lang verhoo...

February 19, 2018

De sportschuur in Hoboken ligt er al decennia lang en is nog nauwelijks veranderd in al die tijd. De omgeving waarin ze ligt al evenmin. De site deed dienst als militair domein waar menig robbertje werd uitgevochten.

Ook dit weekend was dat het geval maar dan op een meer vredelievende manier. Alhoewel, als ik de verbetenheid op sommige atleten hun gezicht zie en de stoom die ze na een mindere prestatie moeten aflaten, dan heeft het veel weg van een lopengravenoorlog. Gelukkig zijn tranen en teleurstelling  vaak even snel weer weg om zi...

February 4, 2018

Crossen is niet voor watjes, dat weten we allemaal. Maar crossen zijn wel een essentieel onderdeel van de atletieksport. In Laarne zijn we overtuigd dat een algemene aanpak op lange termijn loont en dan loop je maar beter af en toe een cross-je. Met of zonder ambities…

Over het parcours was er vorig jaar heel veel commotie en is er veel inkt gevloeid in menige clubs. Wat voor de één goed was, was voor de andere dan weer geen crossparcours waardig.
Het is wat het is, maar ook dit jaar hoorde ik zowel positieve als negatieve “analyses”.
...

Please reload

Featured Posts

Uitslag Steentjesjogging 2016

May 21, 2017

1/3
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archief
Please reload

  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • Google+ Basic Black

© 2023 by AC Sparta Laarne. Proudly created with Wix.com